Gi en redaktørtime til jul!

Er søsteren, nevøen – eller kjæresten for den saks skyld – lidenskapelig opptatt av å skrive? Gi bort den beste gaven til jul: en privat redaktørtime.

Stort fortellerbehov

De som kommer til Nye Tillen for råd og veiledning i skriveprosessen, har gjerne én ting til felles. Et fortellerbehov. Så vel de som skriver for skrivebordsskuffen, som de med utgivelsesambisjoner har mye på hjertet, og det hender historiene er svært sterke. Og gjennom sju års eksistens har Nye Tillen hjulpet flere titall med å skrive bedre, mer og lettere. Marit Figenschou hadde følgende å fortelle om sine redaktørerfaringer i Nye Tillen.

«Det er en enestående og uvurderlig veiledning jeg har fått hos Nye Tillen. Konsulenten min, Ingrid, ser ikke bare teksten. Hun ser meg, hun oppmuntrer og gir energi og håp. Det trenger jeg, og alle trenger det i et maraton. Hun er ærlig, klar og tydelig.»

Kanskje er en redaktørtime for forfatterspirene det en spatime er for andre; helse, velvære og egentid? Forfatterspirene er mange, og de har slunkne lommebøker i januar. Gi dem muligheten til å dyrke hobbyen sin i de lange vintermånedene over jul.

Skrivekurs

Vi har også skrivekurs med Kjersti Wold den 20. januar om noen vil slå ytterligere på stortrommen. Les mer her: Skrivekurs som skaper heltidsforfattere

 

Bestill redaktørtimen til hyggelig julegavepris kr 550 her: post@nyetillen.no