Oppstart med skrivekurs

I høst holdt vi kurs i språkvask for 22 deltakere. Vi starter kurssemesteret med kreativt skrivekurs med Kjersti Wold allerede den 20. januar. 

Språkvaskkurset ble tatt godt imot av deltakerne, og i workshopen gjennomgikk vi en Difi-tekst med klarspråklige vaskeutfordringer. Kursholder Eva Ulven fikk mange gode ord. Hege Juliane Odd sa det slik:

«Det var interessant å høre om Evas erfaringer, og spennende å jobbe med teksten i fellesskap og se hvordan andre tenker om språk og formidling.»

Vi følger opp med skrivekurs idet året heter 2018.

Ta kontakt for mer informasjon om kursene på post@nyetillen.no

 

Til våren:

Skrivekurs

Kreativt skrivekurs med foredragsholder og forfatter med et tjuetall bøker bak seg, Kjersti Wold. Les mer her: Kurs som skaper heltidsforfattere.

Improve your Norwegian writing 

Kurs i skriftlig norsk for deg med norsk som andrespråk. / This course is for individuals and groups wanting to improve their Norwegian written language. Basic level.

Kurs i korrekturlesing 

Hva er rett tegnsetting og skrivemåte? Vi tar deg gjennom grunnleggende regler for korrekturlesing, og lærer deg hvordan du kan unngå fallgruvene.

SEO-kurs for bedrifter og individer

Hva er søkemotoroptimalisering (SEO)? Hvordan kan du bruke SEO til å bli mer synlig og relevant på nett?

Hvordan skrive for sosiale medier?

Hva skiller de ulike sosiale mediene, og hvordan tilpasser du budskapet til ulike kanaler og målgrupper? Hvordan engasjere og bygge en autentisk relasjon med følgerne dine?