Nissequiz

Nissequiz er en spennende og innholdsrik bok med alt du trenger å vite om julen, fordelt på 100 forskjellige kategorier. Enten du vil spille med andre, eller lese for deg selv for å imponere andre, dette er en bok verdt din tid! Fra juletre og Lucia til julebakst og Sissel Kyrkjebø; denne boken bringer frem så vel juleglede som konkurranseinstinktet i alle og enhver.

 

Hva kan du egentlig om julen?

Har du noen gang lurt på hvem vi feirer 6. desember, men ikke turt å spørre? Eller hvordan «Musevisa» egentlig ble skrevet? Eller synes du bare at kunnskap og spill er morsomt? Uansett er dette en bok som er perfekt for deg! Boken inneholder 1 000 spørsmål i 100 kategorier med forskjellig vanskelighetsgrad.

 

Noe for alle aldre

Har du lett etter en quizbok som passer for alle, har vi funnet den for deg. Med temaer som Putti Plutti Pott, Tre nøtter til Askepott og Jul i Svingen til emner som Ensom står jeg her om bord, Pinnekjøtt og lutefisk, Hva heter neste strofe og Julebaksten er det noe for folk i alle aldre og med alle typer interesser her. Boken er delt inn slik at man lett kan navigere seg frem til passende kategori og spørsmål, og med spørsmål på én side og svar på den neste er det vanskelig å jukse – så lenge ingen bestikker quizmasteren.

 

Garantert kos, på hytta som i bilen

Skal du på hytta i ferien, til utlandet, på lang kjøretur eller være hjemme? Dette er din perfekte medhjelper. Med så varierte og morsomme emner er det mye å ta av, og det blir aldri kjedelig. Ikke bare får hjernen trimmet seg i ferien, men du lærer mye samtidig, og konkurranseinstinktet får kjørt seg. Samle venner og familie, eller sett deg ned og test deg selv, denne boken er fantastisk uansett hvor mange deltakere det måtte være. Prøv selv, da vel.

Bokomtale skrevet av Sara Enberget til Leseglede desember.