Hjemmelaget Påske

Aller slår til igjen, denne gangen med et bokasin viet kun påsken og det som hører til. I denne boken finner du spennende matoppskrifter, turlunsjer, strikkeoppskrifter og pynteideer, alt med flotte bilder og en god og trygg forklaring.

 

Hjemmelaget er best

Allers påskebok tar for seg seks temaer, pynt til påske, påskelunsj og turmat, påskemiddag, kaker og søte saker, strikkepåske og oppskrifter og mønstre. Med detaljerte bilder og forklarende tekst kan du jobbe deg gjennom hele boken, uten problemer. Her er det aktiviteter både for voksne og barn, noe for hele familien, og best av alt, noe som hele familien har nytte av. Hvem vil vel ikke være omkranset av fargerik og flott påskepynt i ferien? Eller nyte en chorizofylt lammestek? Boken inneholder oppskrifter for alle og enhver, og dersom du ikke lar deg friste av turlunsj og flotte middager, kan den friste med deilige desserter og søte saker – hva med pistasjegg eller kanskje pasjonsfruktmousse?

 

Enkelt eller overdådig, her får du alle tipsene

Her finner du oppskrifter på det helt enkle som wrap med laks og kyllingsalat, til mer kompliserte retter som coq au vin og oksegryte med kokos og timian, alle med delikate bilder og en detaljert beskrivelse av ingredienser og fremgangsmåte. Men påskeboken er ikke bare perfekt for det lille ekstra på turlunsjen, hygge på formiddagen eller påskemiddagen, den inkluderer aktiviteter for hele påsken. Påskepynt med egg, enkle strikke- og hekleoppskrifter og borddekorasjoner, alle med forskjellig vanskelighetsgrad, slik at du selv kan bestemme nivået. Kanskje er dette året for hjemmestrikkede grytekluter? Ønsker du noe litt mer omfattende, hvorfor ikke strikke hjemmelagede hyttetøfler?

 

Påske til alle

Kanskje det fineste med boken er nettopp det at den kan nytes av hele familien. Ikke bare vil alle ha glede av maten, men de minste kan leke seg med spennende og morsomme aktiviteter, mens de litt eldre kan kose seg med mer detaljert pynt, diske opp rett etter rett på kjøkkenet eller endelig starte på det strikkeprosjektet som har latt vente på seg. Allers påskebok bringer garantert påskestemningen til nye høyder. Den vil bringe glede til alle.

Hjemmelaget påske som alle drar nytte av – det er oppskriften på en god påske.

Bokomtale skrevet av Sara Enberget til Leseglede februar. Vil ditt forlag ha en omtale? Ta kontakt med sara@nyetillen.no