Vi søker intern

Vi i Nye Tillen vil bygge det beste miljøet innen språk og tekst. Vil du være med?

 

Store kontaktflater

Prosjektledelse er av stor verdi for den daglige håndteringen av oppdragene våre. Stillingen består i å finne rett konsulent til rett oppdrag og håndtere henvendelser fra både konsulenter og kunder fortløpende. Prosjektleder inngår også i et samarbeid med språkkonsulentene, som kvalitetssikrer alle leveringer, og med daglig leder om markedsførings- og kundeoppgaver.

Var det noen som sa nettverk? Det får du hos oss.

 

Flink til å skrive?

Du vil lære om oppgaver på alle tekst- og språkfelt.

Er du flink til å skrive? Vi kan kanalisere tekstoppdrag til deg og på den måten kompensere for lønnsbehov utenfor arbeidstid. En stillingsprosent på 75 prosent virker også positivt inn. Vi vil også vurdere en liten månedlig kompensasjon, og det er mulig å se for seg en modell for ansettelse på et senere tidspunkt.

 

Hvem er vi?

Kundelisten spenner fra offentlig sektor til bedriftsmarkedet ved en rekke forlag – og til privatpersoner som ønsker bistand. Et syttitall virksomheter er allerede brukere. Stadig flere henvender seg i bedrifts-e-posten eller på vakttelefonen etter alle typer språk- og teksttjenester. Vi har håndtert klarspråkoppgaver, oversettelse, språkvask, korrektur, manusvurdering, prosjektledelse, budskapsutvikling, redaktørbistand, pressetjenester samt produksjon av innhold i alle formater.

I Pilestredet i Oslo er vi tre ansatte på kontoret. I tillegg er konsulentene i nettverket viktige bidragsytere for oss. Nettverket består av faglig dyktige språk- og tekstkonsulenter som behersker fremmedspråk fra hele verden, og som innehar spisskompetanse fra spesialfelt.

 

Ta gjerne kontakt med vår daglige leder Synne på synne@nyetillen.no for å høre mer.