Ta kurs, skriv bedre!

Er du gått lei egne forsøk på å skrive godt på nettsidene? Og sliter du med å formulere klare budskap i e-poster? Eller er dette året du endelig skal nå ut til Google-massene med blogg?

Bli din egen korrekturleser

Vi går gjennom de viktigste fallgruvene i norsk rettskrivning. Kilder, verktøy, råd og metoder for å skrive feilfritt er en viktig del av kurset. Du blir kjent med egne svakheter og kan utvikle strategier mot dem. Kurset skal føre til høy grad av selvhjulpenhet når du igjen sitter på kontoret og skriver. Vi mottar gjerne tekster før kurset, slik at vi kan justere kursets innhold etter utfordringer i hver enkelt virksomhet.

Bli synlig, skriv blogg

Dette kurset passer for deg som trenger et puff til å sette i gang med skrivingen. På kurset tar vi for oss grunnleggende elementer i struktur, oppbygging og fortellerteknikk i gode blogginnlegg. Du får jobbet med skriveøvelser og trener på å gjennom-gå egne og andres tekster. Vi ser på tekstene til alle deltakerne på forhånd, så hver enkelt kan få tilbakemelding på aktuelle blogginnlegg.

Skriv gode e-poster

For å vinne frem med produkter eller tjenester er e-post et sentralt redskap. Blant annet vil mye av den trinnvise kommunikasjonen i et salg foregå på e-post. Skal du bringe inn jobb, bør struktur,poenger og logikk være på plass i teksten. Språket bør også flyte lett og ha en vinnende karakter. Deltakerne leverer e-posttekster på forhånd, slik at vi kan sikre relevante tilbakemeldinger.

Skap selgende tekst

Dette kurset er for deg som skriver i jobben og vil vite mer om å kommunisere profesjonelt og vinne lesere. Kurset introduserer deg for nøkkelaspektene ved selgende tekst og lar deg prøve dem ut i praksis. Du blir kjent med hvordan du kan kommunisere målrettet med mange, og hva det er lurt å ta hensyn til for å komme godt i mål.

Vær klar

Vi går gjennom metoder og virkemidler for å skrive klart og nå frem med et budskap. På kurset får du målrettet skrivetrening, og alle oppgaver blir tatt opp i plenum. Hver enkelt deltaker leverer tekster på forhånd. Da kan vi identifisere fallgruver og se nærmere på utfordringer fra din virksomhet.

 

Spør oss om kurs, vi skreddersyr dem for virksomhetens behov. Nye Tillen har 700 kr eks. mva. i timepris. Vi leverer gjerne tilbud som kan passe med omfanget på kurset og antall deltakere, med priser fra 625 kr eks. mva. per person.

Kontakt oss på post@nyetillen.no eller 48 50 80 60 for et godt tilbud.