Medarbeidere

 • Erika Ryssdal Sandvik
  Språkkonsulent

  erika@nyetillen.no
  +47 48 50 80 60
  Språkkonsulent Erika Ryssdal Sandvik (f. 1987) har master i litteraturvitenskap fra University of London. Hun har frilanset i flere år som manuskonsulent, språkvasker og korrekturleser for store forlag som Aschehoug, Gyldendal og Vigmostad og Bjørke innen ulike sjangre som romaner, lyrikk, sakprosa og akademia. I tillegg har hun erfaring fra Riksarkivet, Nasjonalbiblioteket og National Art Library i London.
 • Odin Meland
  Prosjektleder og språkkonsulent

  odin@nyetillen.no
  +47 48 50 80 60
  Odin Meland (f. 1985) fra Bø i Telemark har en bachelorgrad i fagoversetting innen engelsk og norsk (bokmål og nynorsk) fra Universitetet i Agder og har ti års arbeidserfaring som oversetter, korrekturleser, språkvasker og prosjektleder. Frilansoversetter på heltid fra 2008 til 2012, og fast ansatt prosjektleder og fagoversetter i Noricom fra 2012 til 2018. Odin jobber nå i fast stilling som prosjektleder og språkkonsulent i Nye Tillen.
 • Synne Hedlo
  Daglig leder

  synne@nyetillen.no
  +47 400 68 777
  Synne Hedlo er statsviter fra Universitetet i Oslo. Hun var en aktiv studentpolitiker, blant annet som heltidsvalgt studentparlamentsleder i 1996. Etter studiene fikk hun jobb som journalist i NRK. Synne har vært kommunikasjonsrådgiver i to departementer, jobbet for kommunikasjonsbyråene GCI Monsen (nå First House) og Burson-Marsteller samt hatt et engasjement i GAN Aschehoug før hun startet Nye Tillen.