Medarbeidere

 • Birgit Dannenberg
  Prosjektkonsulent

  birgit@nyetillen.no
  +47 48 50 80 60
  Birgit Dannenberg er utdannet fotograf i Tyskland og cand.mag. fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet som privat tysklærer i en årrekke og vært innleser for Norsk Språkinstitutt/Lydproduksjon og NRK Undervisningsradio og Radioteatret. Hun har 20 års arbeidserfaring i mediebransjen fra Arbeiderbladet/Dagsavisen, Morgenbladet og fagbladet Journalisten. Birgit leser til å bli statsautorisert oversetter i språkparet tysk-norsk.
 • Ingrid M. Hafredal
  Konsulent (frilanser)

  ingrid@nyetillen.no
  +47 48 50 80 60
  Ingrid M. Hafredal er forfatter på Forlaget Oktober og har solid erfaring med tekstutvikling og språklig kvalitetssikring. Hun har en bachelorgrad i nordisk og i kulturformidling, i tillegg til å ha studert spansk og gått på forfatterstudiet i Bø. Før hun startet i Nye Tillen, har Ingrid arbeidet som blant annet frilansjournalist, lærer, tidsskriftredaktør, litteraturanmelder og manuskonsulent.
 • Sara Enberget
  Administrasjonskonsulent

  sara@nyetillen.no
  +47 48 50 80 60
  Sara Sebusæter Enberget har en bachelorgrad i moderne historie og internasjonale relasjoner fra England. Hun har lang erfaring fra komiteer og organisasjonsarbeid og innehar rollen som administrativ konsulent hos oss. Sara jobber med konsulentinnhenting og administrasjon hos Nye Tillen.
 • Synne Hedlo
  Daglig leder

  synne@nyetillen.no
  +47 48 50 80 60
  Synne Hedlo er statsviter fra Universitetet i Oslo. Hun var en aktiv studentpolitiker, blant annet som heltidsvalgt studentparlamentsleder i 1996. Etter studiene fikk hun jobb som journalist i NRK. Synne har vært kommunikasjonsrådgiver i to departementer, jobbet for kommunikasjonsbyråene GCI Monsen (nå First House) og Burson-Marsteller samt hatt et engasjement i GAN Aschehoug før hun startet Nye Tillen.