Medarbeidere

 • Helene Føllesdal
  Prosjektkonsulent

  helenef@nyetillen.no
  +47 48 50 80 60
  Helene er utdannet med en bachelor innen markedsføring fra Markedshøyskolen, og med ledelsesfag fra Heriot-Watt University. Hun har jobbet som tekstforfatter i sitt eget selskap og vært ansatt som prosjektleder i selskaper som bl.a. Sopria Steria. Som halvt amerikansk kan Helene håndtere både norsk og engelsk språk med høy grad av kyndighet.
 • Ane Alvik
  Språkkonsulent

  anea@nyetillen.no
  +47 48 50 80 60
  Ane er cand.philol. fra 2004, Universitetet i Oslo, med hovedfag i nordisk, fransk mellomfag og litteraturvitenskap grunnfag. Hun har i flere år tatt oppdrag som frilans språkkonsulent og språkvasket og korrekturlest alt fra romaner, lyrikk, novellesamlinger og drama til stortingsmeldinger, avhandlinger, kokebøker og dokumentarbøker. Ane var også fast korrekturleser for fagbladet Utdanning og har erfaring med undervisning og studieadministrasjon.
 • Synne Hedlo
  Daglig leder

  synne@nyetillen.no
  +47 400 68 777
  Synne Hedlo er statsviter fra Universitetet i Oslo. Hun var en aktiv studentpolitiker, blant annet som heltidsvalgt studentparlamentsleder i 1996. Etter studiene fikk hun jobb som journalist i NRK. Synne har vært kommunikasjonsrådgiver i to departementer, jobbet for kommunikasjonsbyråene GCI Monsen (nå First House) og Burson-Marsteller samt hatt et engasjement i GAN Aschehoug før hun startet Nye Tillen.
 • Lauritz
  Kontorhund
  Lauritz er en bichon havanais med silkepels og klokt blikk. Lauritz' arbeid består i å skaffe seg mye søvn, men også i innhenting av kos fra kontorets ansatte, samarbeidspartnere og miljøet rundt. Lauritz er ni år gammel og har gått livets skole.