!DOCTYPE html>

Medarbeidere

 • Signe Kjøs
  Språkkonsulent

  signek@nyetillen.no
  +47 48 50 80 60
  Signe Kjøs er utdannet fagoversetter ved Universitetet i Agder og University of Surrey i Storbritannia og har bestått Språkrådets kompetanseprøve i bokmål (2010). Hun har lang erfaring som oversetter fra engelsk, svensk og dansk til norsk og håndterer både fag- og skjønnlitteratur. I tillegg utfører hun som språkkonsulent også korrektur-, språkvask-, redaktør- og skriveoppgaver. Spesialfeltene er trening, kosthold og IT, bl.a. gjennom rollen som journalist i Komputer for alle og Aktiv Trening. Hun har også vært redaktør for helsemagasinet I FORM i Bonnier Publications i en årrekke.
 • Ane Alvik
  Språkkonsulent

  anea@nyetillen.no
  +47 48 50 80 60
  Ane er cand.philol. fra 2004, Universitetet i Oslo, med hovedfag i nordisk, fransk mellomfag og litteraturvitenskap grunnfag. Hun har i flere år tatt oppdrag som frilans språkkonsulent og språkvasket og korrekturlest alt fra romaner, lyrikk, novellesamlinger og drama til stortingsmeldinger, avhandlinger, kokebøker og dokumentarbøker. Ane var også fast korrekturleser for fagbladet Utdanning og har erfaring med undervisning og studieadministrasjon.
 • Siv Fjørtoft
  Prosjektleder

  sivf@nyetillen.no
  +47 48 50 80 60
  Siv har en master i engelsk litteratur fra NTNU og fagforfatterstudiet fra HiOA. Hun har arbeidet som oversetter i SDL Norway i flere år og behersker oversettelse fra tekniske og medisinske fagområder. Både lærer- og bibliotekserfaring er en del Sivs CV. Ellers tar hun imot oppdragene som en strukturert og effektiv koordinator med høy arbeidskapasitet.
 • Synne Hedlo
  Daglig leder

  synne@nyetillen.no
  +47 400 68 777
  Synne Hedlo er statsviter fra Universitetet i Oslo. Hun var en aktiv studentpolitiker, blant annet som heltidsvalgt studentparlamentsleder i 1996. Etter studiene fikk hun jobb som journalist i NRK. Synne har vært kommunikasjonsrådgiver i to departementer, jobbet for kommunikasjonsbyråene GCI Monsen (nå First House) og Burson-Marsteller samt hatt et engasjement i GAN Aschehoug før hun startet Nye Tillen.